Quiz Winners

For All Competition Exams

LATEST

Wednesday, 10 August 2016

1000 Previous Questions and Answers for PSC/SSC/UPSC/RRB Exams- Part-10 (Page-7)

1000 Previous Questions and Answers for
PSC/SSC/UPSC/RRB Exams- Part-10
(Page-7)

91. I am certain that I am wearing Leela’s cap, and she is wearing.....
(a) my                                                        (b) its
(c) her                                                        (d) mine
Answer:(d)

92. The meaning of ‘charisma’:
(a) Enormous excitement                   (b) Candour
(c) Fraudulent use of power              (d) Magnetic appeal
Answer:(d)


93. The box....... ten books.
(a) contain                                              (b) contains
(c) containing                                       (d) none of these
Answer:(b)

94. ...... you are called, you may step into the room.
(a) as soon as                                     (b) after
(c) before                                            (d) when
Answer:(d)

95. The synonym of ‘anger’ is:
(a) rage                                                (b) pleasant
(c) happy                                             (d) love
Answer:(a)


96. To try to establish world peace is only....
(a) a fair play                                     (b) an oily tounge
(c) a wet blanket                                (d) a wild goose chase
Answer:(d)

97. It is high time that we .....the place.
(a) leave                                                (b) left
(c) have left                                         (d) had left
Answer:(b)

98. There is a vacancy for an expert ..... video editing.
(a) on                                                    (b) with
(c) at                                                       (d) in
Answer:(d)


99. The synonym of ‘rare’ is:
(a) available                                         (b) scarce
(c) important                                       (d) frequent
Answer:(b)

100. The antonym of ‘entry’ is:
(a) Exit                                                  (b) disentry
(c) gateway                                          (d) doorway

No comments:

Post a comment