Quiz Winners

For All Competition Exams

LATEST

Tuesday, 19 July 2016

1000 Previous Questions and Answers for PSC/SSC/UPSC/RRB Exams- Part-1 (Page-7)

1000 Previous Questions and Answers for
PSC/SSC/UPSC/RRB Exams- Part-1
(Page-7)

91. My brother deals …. silver.
(a) with                                                    (b) at
(c) in                                                          (d) about
Answer: (c)

92. The synonym of ‘Authentic’ is:
(a) Genuine                                                  (b) Generous
(c) General                                                   (d) Great
Answer: (a)


93. He is …… right man for the job.
(a) a                                                            (b) the
(c) an                                                          (d) no article
Answer: (b)

94. He goes to school ….. his bicycle.
(a) by                                                          (b) on
(c) in                                                           (d) between
Answer: (b)

95. The antonym of ‘reward’ is:
(a) Award                                              (b) Forward
(c) Demote                                            (d) Punish
Answer: (d)

96. In which part of the sentence is the mistake ?
A clemency petition(a)/was sent(b)/to the president(c)/as a last retort(d)
Answer: (d)

97. Find out the synonym of ‘Synopsis’:
(a) Munificent                                        (b) Superb
(c) Precis                                                 (d) Outdo
Answer: (c)


98. I hope you succeed ….. your effort.
(a) in                                                          (b) on
(c) from                                                     (d) with
Answer: (a)

99. If she had taken a taxi, she …… the station in time.
(a) had reached                                        (b) would reach
(c) would have been reached              (d) would have reached
Answer: (d)

100.The synonym of ‘expiry’ is:
(a) Termination                                           (b) Medicine
(c) Pharmacy                                                (d) Medical Store
Answer: (a)
<Continue...>
<Previous><Next><01020304050607><Home>


No comments:

Post a comment